کارگروه هنر و توسعه در پی آن است که راه هایی غیر خطی، به سوی مطلوبیت برای آینده بیابد. پیدا کردن مسیرهایی که قدرت صعود و تحرک و پویایی را برای همگان ایجاد می کند.

در این کارگروه، هدف ایجاد توافق بین کنشگران توسعه و هنرمندانی است که هر دو دغدغه ایجاد تغییرات را دارند. لذا کارگروه از همه ظرفیت کنشگری هنرمندان در راستا توسعه بهره خواهد برد. در واقع فضا گفتمانی کار گروه شکل دهی هویت مکمل هنرمندان و توسعه گران در راستا کارامدی و مطلوبیت است

این گروه با هدف نوآوری و ظرفیت سازی بر مدل های توسعه تک بعدی خط بطلان می کشد و نشان می دهد که تسهیل شرایط توسعه با ایجاد جنبه های خاص هنری مثل برجسته سازی عنصر زیبایی شناسی امکان پذیر می شود. چرا که تاکنون بیشتر برنامه های توسعه در فضای سخت از بالا به پایین طراحی  و مدیریت شده که باعث تضعیف مشارکت مردم در این روند شده است.

هدف اصلی این کارگروه ایجاد بستر تولید فستیوال های هنری و فرهنگی در راستا زندگی بهتر است؛ همان نکته ای که حلقه مفقوده در زمینه توسعه در قرن بیستم بوده است. در این گام هدف تربیت هنرمندانی است که درک عمیقی از هنر توسعه گرا بیابند و در این مسیر گام بردارند.

گفتمان اصلی این کارگروه شکل دهی اشکال گوناگون هنر توسعه گرا است که ظرفیت بالابردن کارامدی در زندگی گروهای مختلف مردم را دارد.

در این گفتمان از اعتماد مردم به هنرمندان در سایه خدمت به خود آن ها بهره گرفته خواهد شد که این جلوه یی از بالا بردن مشارکت از طریق هنر در جامعه است.

کارگروه در پی ایجاد فرصت تغییر برای همگان است و چون هنر می تواند همچون یک جریان پویا و متکثر عمل کند ،از این ظرفیت استفاده خواهد شد.

ایجاد هنر توسعه گرا به معنا هم شکل دهی معرفتی و نظریه ای هنر توسعه گرا و هم ایجاد ظرفیت عمل گرایی آن خواهد بود.

در این کارگروه هدف فهم معنا های متفاوت هنر در خدمت توسعه است. بر این مبنا از نگرش های کلاسیک توسعه فاصله می گیرد. البته در این جا هیچ چیز نفی نمی شود و همه چیز در خدمت انباشت علم و معرفت قرار می گیرد.اما نکته اصلی ایجاد چرخه دیالکتیکی دوسه بین هنر و توسعه است که باعث ایجاد توان بیشتر در زمینه توسعه برای افرادد ، گروه ها و جوامع ایجاد خواهد کرد.

هنر توسعه گرا در فضا اعتماد شکل می گیرد و راهبردهایی برای همه بخش های یک جامعه فراهم می کند. نکته مهم توجه به روح آزاد اندیشی در هنرمند و توسعه گرایان است .علاوه بر این به تحقیق برابری فرصت ها توجه ویژه ای نشان می دهد.

در پایان خاطر نشان  خواهیم کرد، کارگروه در ابتدا یک مسیر نو و جدید قرار دارد و دست همه علاقه مندان را برای رشد چنین دیدگاهی می فشارد.

با آرزوی ایرانی  نوین ،پایدار ، شاداب ، پویا ، متحرک و امیدوار به آینده.

این نوشته در دسته‌بندی نشده ارسال شده است. این لینک مستقیم به این نوشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *